The Adventures of BuBu and Frens...

May 6, 2009

Hot Babe on a Hot Day

Pada satu petang Ahad yang panas, PaPa came up with an idea.
BuBU..BuBU nk mandi swimming pool tak?
BuBu pun angguk-angguk (macamlah paham hihih)

PaPa tengok2 dalam playroom BuBU, ada sebijik pool yang penuh dengan bola warna-warni..Sebenarnya pool tu not intended to be a swimming pool pun, tapi untuk merealisasikan impian BuBu (read: PaPa..hehehe), it was turned into a makeshift swimming pool.

So PaPa pun set up kan swimming pool tu kat porch keta. Untuk menambah ciri-ciri keselamatan, MaMa letak alas bathtub BuBu tu so takde lah lantai ‘swimming pool’ tu licin sangat….MaMa kata SAFETY FIRST ok..


Tapi ini BuBu sangat noty..Mula-mula taknak pakai spender..aik mana buleh mandi tak pakai apa2 BuBu..kita ni hidup bermasyarakat. Kang dipandang serong oleh masyarakat…pastu mama buat kuar swimming suit, mana tau tgk warna-warni macam tu BuBu nak pakai..errmmm taknak pakai jugak…Aikk ini budak sangat noty pada petang Ahad itu.MaMa n PaPa terpaksa menggunakan segala pujuk rayu tipu muslihat yang ada..akhirnya berkat kesabaran PaPa, BuBu nak jugak pakai spender….spender je pun spender lah BuBu, asal not in your birthday suit sudah hehehee…


Tapi dah pakai spender pun noty jugak..PaPa main-main dengan waterhose..BuBu nak wat eksperimen kadar klorin yang ada dalam air paip tu..

Tak cukup dengan tu, nk test lagi adakah kadar klorin tu cukup untuk membersihkan kekotoran dalam telinga BuBu ni huhuhuhu


Kesimpulannya, we had a very wonderful Sunday afternoon….So it doesn’t necessarily have to be outside kan PaPa…kat our own yard pun we can have a blast of wonderful time..as long as we are together… (rumah tu ada yard ke MaMa BuBu ooiii hahahahahh)

MaMa love PaPa BuBu n BuBu sooooo much…

3 comments:

an hamzah said...

hahah...mama n papa lok eksaited lebih2 aa..tapi mama n papa kenot mandi in public aa..
sexy noty bubu!!

Cik Zura said...

weh...aku nengok cam air tuh masuk terus ke telinge jer... bior betul. weyyy....

Bubbly BuBu said...

hahah ganaj dok anok aku zura...tu hok aku dapat tangkap gambor..kalu hok aku dok napok, dok tau ah brape gelen doh air masuk dalang telinga bubu..dakpe dia beri cleaning servis ke telinga dia tu huhuhuhuhu