The Adventures of BuBu and Frens...

Dec 1, 2008

BuBu The Roti Monster

Aksi sebelum kejadian
Ada satu tabiat BuBu yg mama pun tak berapa paham lagi..BuBU Suka SANGATTTT makang roti putih...eventhough kat school BuBU dah makan 1/2 bowl of nasik lemak for breakfast, 1 bowl of chicken porridge, crackers/farleys/biskut tiger in between meals, mee goreng for early dinner...tapi balik rumah kalau ada roti, BuBu nak jugak makan roti tu..

Nak kata anak org putih, dok jugok. Anak org perancis jauh sekali hihihi..MaMa kata kalau nak makan roti tapi reduce portion makanan lain, takpe gak.Ni Nasik nak, Roti pun ada mau juga hehehe..Tapi Mama kata takpe BuBU, ni praktis kalau kita nk vacation kat obersea..senang makan loti je..tak yah carik nasik hari2..(bila agaknye tu mama hehe...)


Kalu boleh BuBu nk peluk2, cium2 Roti tu..geramnye BuBu kat loti ni..seGeram Mama tgk BuBu penyekkan plastik roti tu hihihi...

nyam nyam...sungguh enak dimakan begitu sajaaa....


this is the last one mama, BuBu pwomise..


video







1 comment:

an hamzah said...

wahh sungguh rakuss bubu memakan itu roti..
cik an pong mkn roti sekaya gop pagi ni~~