The Adventures of BuBu and Frens...

Dec 14, 2008

BuBu's Blog's got A Facelift..

Mama tgh cari2 template baru utk BuBu..tetiba2 ternampak template pwincess2 ni..Actually mama pun ada save template sponge bob n still trying to get thomas n frens punye template, tapi Papa kata letakla template pinky2 pwincess2 ni utk anak dara dia...eventhough perangai BuBu kalah cookie monster heheh..hopefully BuBu grows up to be as dainty, kind, bersopan santun, tomei2 macam disney pwincesses ni..

So Mama tpaksa tempek semula segala benda yg Mama Buat kat sidebar tu..Utk BuBu's fan out there..bsabor tunggu facelift ni siap ye heheh (as if bUBu's got a big fan base hehehe)

We loveee BuBu...

3 comments:

an hamzah said...

wawawa the roti n pisang monster nk bselindung di sebalik templates yg cute ni yer haha..neway kudos to mama hok gigih bsungguh2 buat blog nih..jgn hangat2 taik ayam kampong sudehh (read:refer to fotopages haha)

nasib bubu baik laa..cik an plan nk gi disney tgk la bln depan2 ke..kekgi cik an beli brg2 pwincess ke mek busuk bango ni ye..dgn syarat kena practise jln tau!

Cik Zura said...

uihkz.. len kali save ler dulu mama bubu pun.... baruler senang.. he he he

Bubbly BuBu said...

Cik an..bukan mama hok takmboh update fotopages..fotopages tu hok deki ke mama..bila nk update je down..bila nok update je down hehehe..so mama pung start blogging je la dulu..