The Adventures of BuBu and Frens...

Feb 22, 2009

BuBu's newly painted living room..revealed

Akhirnya MaMa berjaya jugak nak meng'reveal'lan the final product of hasil titik peluh ketekunan MaMa n PaPa mengecat living room haritu hihihi..Sumenya tq to PaPa and BuBu? yang bertungkus lumus mengemas living room rumah kita untuk tatapan umum..

Pandangan senget

Ohh lihatlah donia hahahha...cahaya hijau berkilau-kilauan memancar-mancar dari dinding living room BuBu (ini adalah ayat perasaan MaMa yang terlampau)...


Pandangan depan yang kurang senget


Pandangan senget dari kiri

Akhirnya MaMa BuBu berjaya mengubah dan member 'warna' pada dinding selain dari warna beige yang boring ihsan dari developer rumah BuBu... So what is our next wall colour creation project MaMa??

Dinding tu sayang plak nak paku2 letak gambar..


So diharap dengan paparan kali ini dapat memuaskan mata Cik Aan nun jauh di japang..MaMa tau Cik Ann mesti ada kutukan membina punye untuk dinding MaMa ni hehehe..


2 comments:

YaNie said...

cantik!! kak ngah tu cat ape? shiny je nampak.. tak amik yg matte finish ekk.. nice nice.. tapi tak berani nak buat kat hall.. so far buat dlm bilik aje dark purple :)

Nanti tunjuklaa playroom bubu plak.. nak tgk!!

Bubbly BuBu said...

hihi thanks..rambang mata gok nak pilih color from the hundreds of color cards tu..ni from ICI dulux yg glossy punye..nama dia juliet's potion..nampak mcm ijau pucuk pisang sakit mata kan..tapi actual ok je hihhi..kakngah pun skeptical mula2 bila bukak tin cat tu..tapi alhamdulillah end product dia not bad la rasanya...

playroom bubu..hmm still wall painting in progress lagi..bila lah nok abis hihi..kena tgk mood mama papa dia dulu nk abiskan cat dinding dulu hehehe...